Az elveszett Recept

Szeretettel idézzük a 2Krónika 7 rész 14-et: ” … de megalázza magát népem amelyet az Én nevemről neveznek, ha imádkoznak, keresik az Én orcámat és megtérnek gonosz utaikról, Én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket és meggyógyítom országukat.”

Isten nélkül és betegen élünk a világban, és úgy tűnik hogy nem érdekel, nem fáj, ezért nem is keressük az Orvost a gyógyulás érdekében; pedig ez a betegség olyan mint a lepra, egy kezdeti fázisban le is lehet tagadni, el is lehet takarni, de idő múlásával lassan felemészti a testet. Egy beteg , először be kell ismerje hogy beteg, meg kell alázkodjon az Orvos előtt, mert Tőle várja a segítséget és kéri a leghatékonyabb kezelési módszert, hogy meggyógyuljon, de ugyanakkor döntést is hoz, hogy azokat a káros szokásokat elhagyja amelyek miatt beteg lett.

Itt van elrejtve a Megalázkodás, az Imádság és a Megtérés !!!

Sajnos ez sok esetben nem így történik, … és ISTEN nem hárítja el (13 v) a szárazságot, sem a sáskát, sem a dögvészt !!!

A gonosz szolga bőrébe bújva tudjuk az írásokat, ismerjük a receptet de mi hagyományokra vagy szájról-szájra terjedő gyógykezelésbe hiszünk, … vagy, … ahogy tanítják a keresztény Európa, Krisztus nélküli vezetői.

A keresztény Európa meggazdagodott, mindene megvan és gőgös is, nincs szüksége Istenre, Krisztusra, pedig “nevéről neveztetünk”, nem kell bűnbocsánat sem, mert nincs bűnünk, “nem látjuk mezítelenségünk”, már nem kell imádkozni mert “aki Isten elé járul annak hinnie kell hogy Ő létezik”, de mi kitagadjuk az életünkből, az iskoláinkból sőt még a gyülekezeteinkből is. Ezeknek okáért zártak be Németországban, eddig, kb. 35o evangélikus templomot, ezeknek okáért nyilatkozhatta a norvég Pünkösdi egyház hogy semmi kivetnivalót nem talál az állam tevékenységében, … de nálunk is van mit a helyére tenni.

Mennyire hisznek az Egyházba? -kérdezi a riporter az embereket …, már a kérdés megfogalmazása csalós.

Kiben is hiszünk ? Ki a mi hitünk alapja? … egy templom épület, a papság, a hagyományok …? vagy ISTEN?

… az Atya Isten, a Fiú Isten, a Szentlélek Isten !!! Ezután jön a várható válasz … kb.5o% már nem hisz, mert csalódott hiszen emberekben hitt és kevésbé Istenbe … és a többszöri csalódás beteggé tesz, … de van recept!

Te is ilyen csalódott ember vagy? Én ismerek Valakit Akiben biztos nem fogsz csalódni !

Betegséget hordozol testedben? Ajánlom az én orvosomat, … az Orvosok Orvosát !

Terheli lelkedet a bűn? JÉZUS KRISZTUS szabaddá tehet, … fordulj Hozzá hittel !

“Csak egyetlen út vezet Istenhez el

Hol az emberi szív , békére lel

Hogyha ezt az utat még nem ismered

Ez az út, az a régi kereszt ”

(az évek csak peregnek…ének)

Megosztás

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..